Ischoklad med smak av apelsin

Julgodis! När jag var liten var en av höjdpunkterna i julstöket när jag fick hjälpa till att göra ischoklad. Ischoklad och jul gick hand i hand, tyckte jag.

Första gången jag köpte in Holistic Kokosolja till min butik, följde ett recept på ischoklad med, som jag gärna vill dela med mig av.

Jag väljer att göra ischokladen på de bästa ingredienserna, utan konstgjorda tillsatser och e-ämnen, och min kropp tackar mig snällt för det :).

Ingredienser:

  • 200 gram mörk choklad av hög kvalitet
  • 5 msk Holistic Kokosolja
  • 2 msk rå agavesirap
  • rivet skal från en eko apelsin
  • kokosflingor till garnering
  • Smält chokladen med kokosoljan.
  • Rör ihop det smälta chokladsmöret med agavesirapen.
  • Rör ner rivet skal från en apelsin.
  • Fördela i ca 30 ischokladformar.
  • Garnera med kokosflingor.
  • Låt svalna i kylskåp.

Låt er väl smaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *